Bekijk de eerste beelden van Videoland programma Special Forces VIPS

Bekijk de eerste beelden van Videoland programma Special Forces VIPS

Videoland komt vanaf 19 december met een nieuw programma genaamd Special Forces VIPS. Daarin gaan tien bekende Nederlanders, onder wie Dave Roelvink en Gaby Blaaser, mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze verruilen twee weken lang hun eigen leven voor dat van een loodzware militaire opleiding, waarin zij hun grenzen verleggen. In de promo is te zien hoe heftig de oefeningen zijn. Kandidaten vallen flauw en laten de tranen lopen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van Videoland programma <em>Special Forces VIPS</em> Videoland komt vanaf 19 december met een nieuw programma genaamd Special Forces VIPS. Daarin gaan tien bekende Nederlanders, onder wie Dave Roelvink en Gaby Blaaser, mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze verruilen twee weken lang hun eigen leven voor dat van een loodzware militaire opleiding, waarin zij hun grenzen verleggen. In de promo is te zien hoe heftig de oefeningen zijn. Kandidaten vallen flauw en laten de tranen lopen. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Zware oefeningenDe andere BN’ers zijn Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Giel Beelen, Tim Haars, Roy Meyer, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives. Plaats van de training is Slovenië. Ze worden wekelijks gevolgd door de camera's die een inkijkje geven in het leven van Special Forces. In de eerste beelden hierboven is te zien hoe heftig de oefeningen zijn. RTL benadrukt dat het géén afvalrace in spelvorm wordt, maar dat kandidaten ‘wel kunnen opgeven’. Special Forces VIPS is vanaf 19 december te zien bij Videoland. De eerste aflevering is ook als Videoland Première te zien bij RTL 4 op 19 december 21.30 uur. Je kunt de beste fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: auto Gaby Blaaser gesloopt tijdens inbraak Bekijk deze video » Gaby Blaaser over Special Forces VIPS: "Ik kan echt niet wachten!" (video) Bekijk deze video »

Zware oefeningen
De andere BN’ers zijn Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Giel Beelen, Tim Haars, Roy Meyer, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives. Plaats van de training is Slovenië. Ze worden wekelijks gevolgd door de camera's die een inkijkje geven in het leven van Special Forces. In de eerste beelden hierboven is te zien hoe heftig de oefeningen zijn. RTL benadrukt dat het géén afvalrace in spelvorm wordt, maar dat kandidaten ‘wel kunnen opgeven’.

Special Forces VIPS is vanaf 19 december te zien bij Videoland. De eerste aflevering is ook als Videoland Première te zien bij RTL 4 op 19 december 21.30 uur. Je kunt de beste fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV