Kees van der Spek over horlogerovers Lil Kleine: "Tot 5 jaar gevangenisstraf"

Kees van der Spek over horlogerovers Lil Kleine: "Tot 5 jaar gevangenisstraf"

Rapper Lil Kleine krijgt vorige maand in Rotterdam de schrik van zijn leven als hij na een album release party, door drie gewapende mannen op gewelddadige wijze van zijn horloge wordt beroofd. De daders zijn nog altijd niet gepakt en daarom worden er nu beelden gedeeld van de verdachten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> over horlogerovers <em>Lil Kleine</em>: &quot;Tot 5 jaar gevangenisstraf&quot; Rapper Lil Kleine krijgt vorige maand in Rotterdam de schrik van zijn leven als hij na een album release party, door drie gewapende mannen op gewelddadige wijze van zijn horloge wordt beroofd. De daders zijn nog altijd niet gepakt en daarom worden er nu beelden gedeeld van de verdachten. Tekst gaat verder onder de video. Hoge straffenOp de beelden zijn de drie verdachten samen te zien enkele minuten voor de overval, toch zijn de beelden niet heel scherp. De mannen kunnen veroordeeld worden voor een gewapende overval en die straf is behoorlijk fors. Kees van der Spek vertelt bij RTL Boulevard dat de daders gevangenisstraffen tot vijf jaar kunnen krijgen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Kees van der Spek over horlogerovers Lil Kleine: "Tot 5 jaar gevangenisstraf"

Hoge straffen
Op de beelden zijn de drie verdachten samen te zien enkele minuten voor de overval, toch zijn de beelden niet heel scherp. De mannen kunnen veroordeeld worden voor een gewapende overval en die straf is behoorlijk fors. Kees van der Spek vertelt bij RTL Boulevard dat de daders gevangenisstraffen tot vijf jaar kunnen krijgen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Spek over horlogerovers Lil Kleine: "Tot 5 jaar gevangenisstraf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV