Langs de Maas: Huub Stapel brengt bezoek aan Monthermé in Franse Ardennen

Langs de Maas: Huub Stapel brengt bezoek aan Monthermé in Franse Ardennen

Vrijdag is het tijd voor de tweede aflevering van Langs de Maas. Huub Stapel bezoekt deze keer Monthermé in de Franse Ardennen en laat een jaagpad zien dat nu een prachtig fietspad is.

Bekijk de beelden van Langs de Maas in de video hieronder.

Langs de Maas is elke vrijdag rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Maas terugkijken bij Gids.tv.

<em>Langs de Maas</em>: Huub Stapel brengt bezoek aan Monthermé in Franse Ardennen Vrijdag is het tijd voor de tweede aflevering van Langs de Maas. Huub Stapel bezoekt deze keer Monthermé in de Franse Ardennen en laat een jaagpad zien dat nu een prachtig fietspad is. Bekijk de beelden van Langs de Maas in de video hieronder. Langs de Maas is elke vrijdag rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Maas terugkijken bij Gids.tv. Langs de Maas vanaf vrijdag te zien bij NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Langs de Maas: Huub Stapel brengt bezoek aan Monthermé in Franse Ardennen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV