Video: René van der Gijp geniet van Sinterklaasfilmpje Hans Teeuwen in VI

Video: René van der Gijp geniet van Sinterklaasfilmpje Hans Teeuwen in VI

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp is groot fan van Hans Teeuwen. Ook vandaag genoot Van der Gijp weer van diens video: Hans als Sinterklaas.

Lees verder onder de video.

Video: René van der Gijp geniet van Sinterklaasfilmpje <em>Hans Teeuwen</em> in <em>VI</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is groot fan van Hans Teeuwen. Ook vandaag genoot Van der Gijp weer van diens video: Hans als Sinterklaas. Lees verder onder de video. "Godverdomme!"René geniet enorm van de vloekende Sinterklaas, die in de video een verhaal afsteekt over dat hij pieten niet meer zou mogen slaan. Je ziet het hilarische fragment hierboven. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Godverdomme!"
René geniet enorm van de vloekende Sinterklaas, die in de video een verhaal afsteekt over dat hij pieten niet meer zou mogen slaan. Je ziet het hilarische fragment hierboven.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: René van der Gijp geniet van Sinterklaasfilmpje Hans Teeuwen in VI of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV