Op1: wordt Max Verstappen dit weekend wereldkampioen?

Op1: wordt Max Verstappen dit weekend wereldkampioen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: wordt Max Verstappen dit weekend wereldkampioen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dit weekend wordt 't rubberbranden op het circuit in Djedda, waar Max Verstappen mogelijk wereldkampioen wordt. Jan Lammers was te gast bij Op1 om vooruit te blikken: "Omdat het materiaal van Hamilton iets beter is, kan hij op 98% rijden en Max moet op 102%. Dus Max zit in een veel grotere gevarenzone dan Lewis." De Formule 1 GP van Saoedi-Arabië is zondag 5 december om 18.30 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 3 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.
Talkshow :
Op1: wordt Max Verstappen dit weekend wereldkampioen?

Dit weekend wordt 't rubberbranden op het circuit in Djedda, waar Max Verstappen mogelijk wereldkampioen wordt. Jan Lammers was te gast bij Op1 om vooruit te blikken: "Omdat het materiaal van Hamilton iets beter is, kan hij op 98% rijden en Max moet op 102%. Dus Max zit in een veel grotere gevarenzone dan Lewis."

De Formule 1 GP van Saoedi-Arabië is zondag 5 december om 18.30 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 3 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: wordt Max Verstappen dit weekend wereldkampioen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV