Nikkie de Jager bij Linda's Wintermaand: "Niemand heeft het gore lef jou uit de kast te trekken"

Nikkie de Jager bij Linda's Wintermaand: "Niemand heeft het gore lef jou uit de kast te trekken"

Nikkie de Jager is inmiddels al enige tijd uit de kast als transgender, maar haar coming-out kwam op een vervelende manier tot stand: ze werd gechanteerd. Bij Linda's Wintermaand laat ze blijken dat ze dit nog steeds verschrikkelijk vindt: "Niemand heeft het gore lef om jou uit de kast te trekken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand van zondag 5 december. Je kunt de hele aflevering van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.

Nikkie de Jager bij <em>Linda's Wintermaand</em>: &quot;Niemand heeft het gore lef jou uit de kast te trekken&quot; Nikkie de Jager is inmiddels al enige tijd uit de kast als transgender, maar haar coming-out kwam op een vervelende manier tot stand: ze werd gechanteerd. Bij Linda's Wintermaand laat ze blijken dat ze dit nog steeds verschrikkelijk vindt: "Niemand heeft het gore lef om jou uit de kast te trekken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand van zondag 5 december. Je kunt de hele aflevering van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv. PartyVolgens Nikkie heeft iedereen die nog "in de kast" zit het recht om zelf te bepalen wanneer hij of zij het vertelt en op welk manier. Die kans kreeg zij niet, omdat ze agressieve berichten kreeg van iemand die haar dwong uit de kast te komen. De chanteur had de informatie ook al naar meerdere media gestuurd, en er was er één - de Party - die het verhaal wilde publiceren. Dat weekblad wordt door Nikkie ook even aan de schandpaal genageld. Bekijk het fragment uit Linda's Wintermaand hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Party
Volgens Nikkie heeft iedereen die nog "in de kast" zit het recht om zelf te bepalen wanneer hij of zij het vertelt en op welk manier. Die kans kreeg zij niet, omdat ze agressieve berichten kreeg van iemand die haar dwong uit de kast te komen. De chanteur had de informatie ook al naar meerdere media gestuurd, en er was er één - de Party - die het verhaal wilde publiceren. Dat weekblad wordt door Nikkie ook even aan de schandpaal genageld.

Bekijk het fragment uit Linda's Wintermaand hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV