Zien: wil Elnathan Prinsen coronapatiënten met weinig kans weigeren?

Zien: wil Elnathan Prinsen coronapatiënten met weinig kans weigeren?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: wil <em>Elnathan Prinsen</em> coronapatiënten met weinig kans weigeren? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Psychiater Elnathan Prinsen vindt de gevolgen van een lockdown voor de schoolgaande jeugd desastreus. Hij lijkt te zeggen dat dit niet opweegt tegen het redden van een kwetsbare ouderen met weinig overlevingskans op de intensive care - een discussie die inmiddels ook al anderhalf jaar gevoerd wordt. Prinsen vraagt zich af of het OMT in staat is deze afweging te maken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: wil Elnathan Prinsen coronapatiënten met weinig kans weigeren?

Psychiater Elnathan Prinsen vindt de gevolgen van een lockdown voor de schoolgaande jeugd desastreus. Hij lijkt te zeggen dat dit niet opweegt tegen het redden van een kwetsbare ouderen met weinig overlevingskans op de intensive care - een discussie die inmiddels ook al anderhalf jaar gevoerd wordt. Prinsen vraagt zich af of het OMT in staat is deze afweging te maken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV