Bekijk de promo van Feestdagen Sing-a-long: woensdag te zien op NPO 3

Bekijk de promo van Feestdagen Sing-a-long: woensdag te zien op NPO 3

Romy Monteiro en Kees Tol presenteren vanavond de show Feestdagen Sing-a-long. In de quiz gaan drie bekende duo’s met elkaar de strijd aan. Bekijk hieronder de promo van Feestdagen Sing-a-long met o.a. een dansende Patrick Martens en Do.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Feestdagen Sing-a-long</em>: woensdag te zien op NPO 3 Romy Monteiro en Kees Tol presenteren vanavond de show Feestdagen Sing-a-long. In de quiz gaan drie bekende duo’s met elkaar de strijd aan. Bekijk hieronder de promo van Feestdagen Sing-a-long met o.a. een dansende Patrick Martens en Do. Lees verder onder de video. De gastenZangeressen Shirma Rouse, Berget Lewis en Do en dj Rob Janssen, zanger Wolter Kroes en presentator Patrick Martens doen mee. De ABBA-versie is te zien op 31 december met deelnemers schrijfster Heleen van Royen, zangeres Samantha Steenwijk, cabaretier Rayen Panday, cabaretier Nabil Aoulad Ayad en zangeressen Kim-Lian van der Meij en Jasmine Sendar. Bekijk hierboven de promo van de eerste quiz: Feestdagen Sing-a-long. Feestdagen Sing-a-long kun je woensdag 22 december om 21:18 uur zien bij NPO 3. De ABBA Sing-a-long is op 31 december te zien op dezelfde zender. Je kunt de leukste fragmenten van de Sing-a-longs terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Zien: Najib Amhali jaloers op Kees Tols gangsterlook in De 3 Sterren Camping Bekijk deze video » Zien: Romy Monteiro & Kees Tol over de Sing-a-longs op 22 en 31 december Bekijk deze video »

De gasten
Zangeressen Shirma Rouse, Berget Lewis en Do en dj Rob Janssen, zanger Wolter Kroes en presentator Patrick Martens doen mee. De ABBA-versie is te zien op 31 december met deelnemers schrijfster Heleen van Royen, zangeres Samantha Steenwijk, cabaretier Rayen Panday, cabaretier Nabil Aoulad Ayad en zangeressen Kim-Lian van der Meij en Jasmine Sendar. Bekijk hierboven de promo van de eerste quiz: Feestdagen Sing-a-long.

Feestdagen Sing-a-long kun je woensdag 22 december om 21:18 uur zien bij NPO 3. De ABBA Sing-a-long is op 31 december te zien op dezelfde zender. Je kunt de leukste fragmenten van de Sing-a-longs terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV