Javier Guzman’s oudejaarsconference 2021 In Vertwijfeling Verblijven: bekijk deel 1

Javier Guzman’s oudejaarsconference 2021 In Vertwijfeling Verblijven: bekijk deel 1

Javier Guzman is een van de cabaretiers die dit jaar met een oudejaarsconference komt. Guzman ziet het afgelopen jaar als een bron van inspiratie en neemt dus allerlei onderwerpen en gebeurtenissen van 2021 met een humoristische blik onder de loep. Zijn conference In Vertwijfeling Verblijven is woensdag uitgezonden op Comedy Central en deel 1 kun je nu terugkijken.

Bekijk ook het tweede deel van In Vertwijfeling Verblijven via Gids.tv.

Bekijk het eerste deel van In Vertwijfeling Verblijven van Javier Guzman hieronder. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Javier Guzman’s oudejaarsconference 2021 <em>In Vertwijfeling Verblijven</em>: bekijk deel 1 Javier Guzman is een van de cabaretiers die dit jaar met een oudejaarsconference komt. Guzman ziet het afgelopen jaar als een bron van inspiratie en neemt dus allerlei onderwerpen en gebeurtenissen van 2021 met een humoristische blik onder de loep. Zijn conference In Vertwijfeling Verblijven is woensdag uitgezonden op Comedy Central en deel 1 kun je nu terugkijken. Bekijk ook het tweede deel van In Vertwijfeling Verblijven via Gids.tv. Bekijk het eerste deel van In Vertwijfeling Verblijven van Javier Guzman hieronder. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.
Humor :
Javier Guzman’s oudejaarsconference 2021 In Vertwijfeling Verblijven: bekijk deel 1Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV