Bob Saget (65) overleden: bekijk hem in Full House

Bob Saget (65) overleden: bekijk hem in Full House

De wereld is een tv-icoon armer: Bob Saget, die furore maakte als Danny Tanner in de Amerikaanse comedyserie Full House, is zondag onverwacht overleden. Saget, die ook de harten wist te stelen als presentator van het onvolprezen Funniest Home Videos, werd slechts 65 jaar oud. Hij werd gevonden in een hotelkamer in Orlando (Florida). De doodsoorzaak is nog niet bekend gemaakt.

Hieronder zie je Saget schitteren in zijn rol als Danny in Full House. Daaronder zie je de reacties van John Stamos (Uncle Jesse) en Dave Coulier (Uncle Joey) op zijn overlijden.

<em>Bob Saget</em> (65) overleden: bekijk hem in Full House De wereld is een tv-icoon armer: Bob Saget, die furore maakte als Danny Tanner in de Amerikaanse comedyserie Full House, is zondag onverwacht overleden. Saget, die ook de harten wist te stelen als presentator van het onvolprezen Funniest Home Videos, werd slechts 65 jaar oud. Hij werd gevonden in een hotelkamer in Orlando (Florida). De doodsoorzaak is nog niet bekend gemaakt. Hieronder zie je Saget schitteren in zijn rol als Danny in Full House. Daaronder zie je de reacties van John Stamos (Uncle Jesse) en Dave Coulier (Uncle Joey) op zijn overlijden. Bekijk ook Bob Saget (Full House) overleden, bekijk hem in America's Funniest Home Videos Bekijk deze video »
TV :
Bob Saget (65) overleden: bekijk hem in Full House
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV