Hartverscheurend moment Jip en dochter in Over Mijn Lijk: ‘Niet huilen mama’

Hartverscheurend moment Jip en dochter in Over Mijn Lijk: ‘Niet huilen mama’

In Over Mijn Lijk vertelt Jip over haar hersentumor en dat ze bijna niet kan denken aan het moment dat ze haar dochtertje Ava wellicht moet achterlaten. Jip wordt emotioneel en dat heeft haar kleine meisje dat op de achtergrond speelt snel in de gaten. “Niet huilen mama.”

Bekijk de video van Over Mijn Lijk hieronder.

Over Mijn Lijk is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Hartverscheurend moment Jip en dochter in <em>Over Mijn Lijk</em>: ‘Niet huilen mama’ In Over Mijn Lijk vertelt Jip over haar hersentumor en dat ze bijna niet kan denken aan het moment dat ze haar dochtertje Ava wellicht moet achterlaten. Jip wordt emotioneel en dat heeft haar kleine meisje dat op de achtergrond speelt snel in de gaten. “Niet huilen mama.” Bekijk de video van Over Mijn Lijk hieronder. Over Mijn Lijk is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Over Mijn Lijk: Patrick timmert samen met vrienden zijn kist in elkaar Bekijk deze video » Max over ongeneeslijk zieke Jip in Over Mijn Lijk: ‘Liefde van mijn dromen’ Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hartverscheurend moment Jip en dochter in Over Mijn Lijk: ‘Niet huilen mama’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV