Komiek Louie Anderson (68) overleden: bekijk zijn rol in Coming To America

Komiek Louie Anderson (68) overleden: bekijk zijn rol in Coming To America

Acteur Louie Anderson is vrijdag op 68-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn agent laten weten. De komiek leed aan kanker.

Lees verder onder de video.

Komiek <em>Louie Anderson</em> (68) overleden: bekijk zijn rol in <em>Coming To America</em> Acteur Louie Anderson is vrijdag op 68-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn agent laten weten. De komiek leed aan kanker. Lees verder onder de video. Anderson won Emmy AwardsAnderson werd onder meer bekend als stand-upcomedian. Ook verscheen de Amerikaan in The Tonight Show en hij was te zien in de films Coming To America en Coming to America 2*. De acteur won ook diverse Emmy Awards, onder meer voor zijn animatieserie Life With Louie die was gebaseerd op zijn eigen leven. Bekijk een fragment uit de klassieker Coming To America met Louie Anderson hierboven. Video: Nieuwe horrorfilms Saw en The Conjuring zijn niet goed voor je hart Bekijk deze video » Saturday Night Live: Squid Game-parodie, met Rami Malek en Pete Davidson Bekijk deze video »
Entertainment :
Komiek Louie Anderson (68) overleden: bekijk zijn rol in Coming To America

Anderson won Emmy Awards
Anderson werd onder meer bekend als stand-upcomedian. Ook verscheen de Amerikaan in The Tonight Show en hij was te zien in de films Coming To America en Coming to America 2*. De acteur won ook diverse Emmy Awards, onder meer voor zijn animatieserie Life With Louie die was gebaseerd op zijn eigen leven.

Bekijk een fragment uit de klassieker Coming To America met Louie Anderson hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Komiek Louie Anderson (68) overleden: bekijk zijn rol in Coming To America of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV