VI Vandaag gemist? Kabinet moet coronamaatregelen zo snel mogelijk versoepelen

VI Vandaag gemist? Kabinet moet coronamaatregelen zo snel mogelijk versoepelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI Vandaag</em> gemist? Kabinet moet <em>coronamaatregelen</em> zo snel mogelijk versoepelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Al het aan de mannen van VI Vandaag ligt, moet het kabinet de huidige coronamaatregelen zo snel mogelijk versoepelen. René van der Gijp vertelt dat de coronabezetting in de ziekenhuizen blijft afnemen, zo liggen er voor het eerst sinds november minder dan 300 patiënten op de intensive care. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Al het aan de mannen van VI Vandaag ligt, moet het kabinet de huidige coronamaatregelen zo snel mogelijk versoepelen. René van der Gijp vertelt dat de coronabezetting in de ziekenhuizen blijft afnemen, zo liggen er voor het eerst sinds november minder dan 300 patiënten op de intensive care.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag gemist? Kabinet moet coronamaatregelen zo snel mogelijk versoepelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV