Gort over de Grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de Grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wijnkenner Ilja Gort trekt deze week door de Franse Dordogne. Hij krijgt onder andere een heel bijzonder drankje en zoekt met hulp van een zwaargewicht naar truffels. Eeuwig jongIn een mysterieus land vol grotten en kastelen vindt Ilja een drankje dat hem eeuwig jong houdt en drinkt hij de dikste wijn ter wereld. VarkenIn een oude watermolen scoort hij walnoten voor Eekie, de kasteeleekhoorn, en hij gaat hij truffels zoeken met een varken van 200 kilo. In een miljoenen jaren oude grot leert hij eindelijk de vrouwen begrijpen. Zien: Ilja Gort wilde niet dat zoon Klaas ook wijnboer zou worden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Wijnkenner Ilja Gort trekt deze week door de Franse Dordogne. Hij krijgt onder andere een heel bijzonder drankje en zoekt met hulp van een zwaargewicht naar truffels.

Eeuwig jong
In een mysterieus land vol grotten en kastelen vindt Ilja een drankje dat hem eeuwig jong houdt en drinkt hij de dikste wijn ter wereld.

Varken
In een oude watermolen scoort hij walnoten voor Eekie, de kasteeleekhoorn, en hij gaat hij truffels zoeken met een varken van 200 kilo. In een miljoenen jaren oude grot leert hij eindelijk de vrouwen begrijpen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Gort over de Grens

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV