SPOILER: dit is de vierde afvaller van Wie is de Mol? (video)

SPOILER: dit is de vierde afvaller van Wie is de Mol? (video)

De zinderende vierde aflevering van Wie is de Mol? zit erop. Ook deze week moest een kandidaat het spel verlaten. Hieronder zie je wie het spel heeft verlaten.

Lees verder onder de video.

SPOILER: dit is de vierde afvaller van <em>Wie is de Mol?</em> (video) De zinderende vierde aflevering van Wie is de Mol? zit erop. Ook deze week moest een kandidaat het spel verlaten. Hieronder zie je wie het spel heeft verlaten. Lees verder onder de video. VerdachtArno Kantelberg bleek na aflevering 4 niet de Mol. Hij kreeg zijn rode scherm te zien en moest het spel verlaten. In deze aflevering bespreekt Splinter met Arno hoe het was om meteen als meest verdachte kandidaat uit de bus te komen in de livestream en je ziet hoe hij warm werd ontvangen in het afvallershotel. Bekijk de video van Wie is de Mol? hierboven. Bekijk ook Wie is de Mol?: Gooit Kim-Lian geld weg bij lasergame-opdracht? Bekijk deze video » Arno Kantelberg mist WIDM-maatje Welmoed Sijtsma: "Jammer dat ze eruit ging" Bekijk deze video » Mollenstreken #3: Dit vindt Lavezzi Rutjes wel heel verdacht in Wie is de Mol? Bekijk deze video » Wie is de Mol? met spectaculaire opdracht op grote hoogte: bekijk de promo Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
SPOILER: dit is de vierde afvaller van Wie is de Mol? (video)

Verdacht
Arno Kantelberg bleek na aflevering 4 niet de Mol. Hij kreeg zijn rode scherm te zien en moest het spel verlaten. In deze aflevering bespreekt Splinter met Arno hoe het was om meteen als meest verdachte kandidaat uit de bus te komen in de livestream en je ziet hoe hij warm werd ontvangen in het afvallershotel.

Bekijk de video van Wie is de Mol? hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SPOILER: dit is de vierde afvaller van Wie is de Mol? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV