Talkshow M: dubbel gevoel na opening musea voor Wieteke van Zeil

Talkshow M: dubbel gevoel na opening musea voor Wieteke van Zeil

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: dubbel gevoel na opening musea voor <em>Wieteke van Zeil</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 25 januari. Je kan ook de hele uitzending van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. In de persconferentie van dinsdag 25 januari is bekend geworden dat de horeca, theaters en bioscopen hun deuren weer mogen openen. Kunsthistoricus Wieteke van Zeil is blij dat musea weer open mogen, maar kan haar optimale blijdschap niet tonen: "Het is een beetje wrang. Je weet dat het nog heel zwaar is voor alle andere podia." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: dubbel gevoel na opening musea voor Wieteke van Zeil

In de persconferentie van dinsdag 25 januari is bekend geworden dat de horeca, theaters en bioscopen hun deuren weer mogen openen. Kunsthistoricus Wieteke van Zeil is blij dat musea weer open mogen, maar kan haar optimale blijdschap niet tonen: "Het is een beetje wrang. Je weet dat het nog heel zwaar is voor alle andere podia."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: dubbel gevoel na opening musea voor Wieteke van Zeil of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV