Farid Azarkan in M over institutioneel racisme bij de Belastingdienst

Farid Azarkan in M over institutioneel racisme bij de Belastingdienst

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Farid Azarkan</em> in <em>M</em> over institutioneel racisme bij de Belastingdienst Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Uit een schokkend onderzoek van accountantsbureau PwC blijkt dat de Belastingdienst in het verleden 'met enige regelmaat' keek naar nationaliteit en uiterlijke kenmerken voor frauderisico’s. DENK fractievoorzitter Farid Azarkan vertelt in M over het ontstaan van het institutioneel racisme bij de Belastingdienst. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Farid Azarkan in M over institutioneel racisme bij de Belastingdienst

Uit een schokkend onderzoek van accountantsbureau PwC blijkt dat de Belastingdienst in het verleden 'met enige regelmaat' keek naar nationaliteit en uiterlijke kenmerken voor frauderisico’s. DENK fractievoorzitter Farid Azarkan vertelt in M over het ontstaan van het institutioneel racisme bij de Belastingdienst.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Farid Azarkan in M over institutioneel racisme bij de Belastingdienst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV