Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik in nieuw programma 'Slokje Teveel'

Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik in nieuw programma 'Slokje Teveel'

Goed nieuws voor iedereen die nog wat motivatie nodig heeft om de laatste dagen van Dry January door te komen. In 'Slokje Teveel' gaat Merel Westrik met andere bekende Nederlandse vrouwen en deskundigen in gesprek over alcoholgebruik en alcoholmisbruik. Bij RTL Boulevard blikken ze alvast vooruit op het interessante en confronterende programma.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Merel Westrik</em> onderzoekt <em>alcoholgebruik</em> in nieuw programma 'Slokje Teveel' Goed nieuws voor iedereen die nog wat motivatie nodig heeft om de laatste dagen van Dry January door te komen. In 'Slokje Teveel' gaat Merel Westrik met andere bekende Nederlandse vrouwen en deskundigen in gesprek over alcoholgebruik en alcoholmisbruik. Bij RTL Boulevard blikken ze alvast vooruit op het interessante en confronterende programma. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Slokje Teveel? wordt uitgezonden op 27 januari om 20.30 uur op Net5 en op KIJK.nl.
TV :
Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik in nieuw programma 'Slokje Teveel'

Slokje Teveel? wordt uitgezonden op 27 januari om 20.30 uur op Net5 en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Merel Westrik onderzoekt alcoholgebruik in nieuw programma 'Slokje Teveel' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV