Een porseleinen huwelijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een porseleinen huwelijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een porseleinen huwelijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Een porseleinen huwelijk over koningsdrama Willem-Alexander: bekijk de trailer Bekijk deze video » Zien: Willem-Alexander zette Beatrix voor het blok, "of Máxima, of ik stap eruit" Bekijk deze video » Deze vierdelige documentaireserie is een onthullende reconstructie van het proces dat voorafging aan het koninklijke huwelijk tussen Willem-Alexander en Máxima op 2 februari 2002. De afleveringen zijn deze week maandag tot en met donderdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. TranenOp 2 februari 2022 is het 20 jaar geleden kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta elkaar het ja-woord gaven. De tranen van Máxima tijdens het kerkelijk huwelijk in Amsterdam zijn in het collectieve geheugen blijven hangen. CrisisMinder bekend is dat het koninklijke huwelijk bijna leidde tot een constitutionele crisis, waarbij de troonsopvolging van koningin Beatrix door haar oudste zoon Willem-Alexander in gevaar werd gebracht. In deze documentaireserie wordt de aanloop naar de koninklijke bruiloft gereconstrueerd. Geheime missiesDat gebeurt aan de hand van tientallen vertrouwelijke gesprekken, archiefmateriaal en interviews met direct betrokkenen. Daarnaast worden niet eerder gepubliceerde vertrouwelijke en geheime documenten getoond die een inkijk geven in wat er zich achter de schermen afspeelde tijdens de geheime missies in New York en São Paolo, de besprekingen in het Catshuis, Paleis Noordeinde en het Torentje. TERUGKIJKEN: Kersttoespraak van Koning Willem-Alexander 2021 Bekijk deze video » Video: Zichtbaarheid van Willem-Alexander en Maxima enorm gekelderd Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy vervangt Gouden Koets door supersnelle gouden Audi Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze vierdelige documentaireserie is een onthullende reconstructie van het proces dat voorafging aan het koninklijke huwelijk tussen Willem-Alexander en Máxima op 2 februari 2002. De afleveringen zijn deze week maandag tot en met donderdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2.

Tranen
Op 2 februari 2022 is het 20 jaar geleden kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta elkaar het ja-woord gaven. De tranen van Máxima tijdens het kerkelijk huwelijk in Amsterdam zijn in het collectieve geheugen blijven hangen.

Crisis
Minder bekend is dat het koninklijke huwelijk bijna leidde tot een constitutionele crisis, waarbij de troonsopvolging van koningin Beatrix door haar oudste zoon Willem-Alexander in gevaar werd gebracht. In deze documentaireserie wordt de aanloop naar de koninklijke bruiloft gereconstrueerd.

Geheime missies
Dat gebeurt aan de hand van tientallen vertrouwelijke gesprekken, archiefmateriaal en interviews met direct betrokkenen. Daarnaast worden niet eerder gepubliceerde vertrouwelijke en geheime documenten getoond die een inkijk geven in wat er zich achter de schermen afspeelde tijdens de geheime missies in New York en São Paolo, de besprekingen in het Catshuis, Paleis Noordeinde en het Torentje.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Een porseleinen huwelijk aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV