Zien: vliegtuigen hebben grote moeite met storm Eunice (video)

Zien: vliegtuigen hebben grote moeite met storm Eunice (video)

Bekijk hier het weerbericht met de voorspelling voor storm Eunice.

Storm Eunice maakt het de piloten lastig. In Londen en Amsterdam hebben ze de grootste moeite om hun kisten recht te houden bij de landing. Soms moeten ze het zelfs een paar keer proberen.

Lees verder onder de video.

Zien: vliegtuigen hebben grote moeite met storm <em>Eunice</em> (video) Bekijk hier het weerbericht met de voorspelling voor storm Eunice. Storm Eunice maakt het de piloten lastig. In Londen en Amsterdam hebben ze de grootste moeite om hun kisten recht te houden bij de landing. Soms moeten ze het zelfs een paar keer proberen. Lees verder onder de video. EuniceJe zal maar in een van de vliegtuigen zitten in bovenstaande video, die met grote moeite uiteindelijk toch aan de grond komen. Storm Eunice richt veel schade aan. In Amsterdam zijn meerdere doden te betreuren. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.
Weer :
Zien: vliegtuigen hebben grote moeite met storm Eunice (video)

Eunice
Je zal maar in een van de vliegtuigen zitten in bovenstaande video, die met grote moeite uiteindelijk toch aan de grond komen. Storm Eunice richt veel schade aan. In Amsterdam zijn meerdere doden te betreuren.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vliegtuigen hebben grote moeite met storm Eunice (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV