Zien: Bart Swings wint GOUD op massastart Olympische Spelen, Sven Kramer laatste

Zien: Bart Swings wint GOUD op massastart Olympische Spelen, Sven Kramer laatste

Bart Swings heeft voor goud gezorgd in het Belgische schaatsteam. De Belg wint de massastart van grote favorieten Chung en Lee, beiden uit Korea. Jorrit Bergsma en Sven Kramer kwamen er niet aan te pas: de Nederlanders kwamen als negende (Bergsma) en laatste (Kramer) over de streep.

Zien: <em>Bart Swings</em> wint GOUD op <em>massastart</em> Olympische Spelen, <em>Sven Kramer</em> laatste Bart Swings heeft voor goud gezorgd in het Belgische schaatsteam. De Belg wint de massastart van grote favorieten Chung en Lee, beiden uit Korea. Jorrit Bergsma en Sven Kramer kwamen er niet aan te pas: de Nederlanders kwamen als negende (Bergsma) en laatste (Kramer) over de streep. Bekijk de laatste meters van de massastart heren hierboven. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1. Bekijk ook Thomas Krol wint GOUD op 1.000 meter: bekijk zijn winnende race Bekijk deze video » ZIEN: Irene Schouten wint GOUD op massastart vrouwen (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Bart Swings wint GOUD op massastart Olympische Spelen, Sven Kramer laatste

Bekijk de laatste meters van de massastart heren hierboven. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV