ZIEN: Irene Schouten wint GOUD op massastart vrouwen (Olympische Spelen)

ZIEN: Irene Schouten wint GOUD op massastart vrouwen (Olympische Spelen)

Irene Schouten heeft het Olympisch goud gepakt op het schaatsen, onderdeel massastart. De winnares van de 3.000 en 5.000 meter wint dus ook het langste onderdeel op de schaats.

ZIEN: Irene Schouten wint GOUD op <em>massastart</em> vrouwen (Olympische Spelen) Irene Schouten heeft het Olympisch goud gepakt op het schaatsen, onderdeel massastart. De winnares van de 3.000 en 5.000 meter wint dus ook het langste onderdeel op de schaats. GroenewoudBlondin (Canada) en Lobrigida (Italië) maken het podium compleet. Marije Groenewoud, de regerend wereldkampioene op de afstand, moest vroegtijdig afhaken door een valpartij. Ze kon niet vroeg genoeg overeind krabbelen en werd twaalfde. Bekijk de laatste meters van de massastart dames hierboven. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1. Bekijk ook Olympische Spelen: Schouten, Wüst en Groenewoud pakken BRONS Bekijk deze video » Nederlandse schaatsers falen in groepsverband: "Trainen niet vaak genoeg samen" (video) Bekijk deze video » Zien: Bart Swings wint GOUD op massastart Olympische Spelen, Sven Kramer laatste Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
ZIEN: Irene Schouten wint GOUD op massastart vrouwen (Olympische Spelen)

Groenewoud
Blondin (Canada) en Lobrigida (Italië) maken het podium compleet. Marije Groenewoud, de regerend wereldkampioene op de afstand, moest vroegtijdig afhaken door een valpartij. Ze kon niet vroeg genoeg overeind krabbelen en werd twaalfde.

Bekijk de laatste meters van de massastart dames hierboven. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV