Zien: Fans storen Peter Gillis op vakantie voor een foto (Familie Gillis: Massa is Kassa)

Zien: Fans storen Peter Gillis op vakantie voor een foto (Familie Gillis: Massa is Kassa)

Vorige week startte een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa. In alweer het zesde seizoen zien we de populariteit van de familie Gillis. De familie blijkt zich niet tot Nederland te beperken: wanneer Peter en ons Nicol op vakantie zijn in Spanje worden ze aan de lopende band herkend. En dat blijkt Peter toch wel érg goed te doen. Bekijk het fragment hieronder.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Fans storen <em>Peter Gillis</em> op vakantie voor een foto (<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>) Vorige week startte een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa. In alweer het zesde seizoen zien we de populariteit van de familie Gillis. De familie blijkt zich niet tot Nederland te beperken: wanneer Peter en ons Nicol op vakantie zijn in Spanje worden ze aan de lopende band herkend. En dat blijkt Peter toch wel érg goed te doen. Bekijk het fragment hieronder. Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Peter Gillis tijdens z'n augurkendieet: "Zitten hier geen calorieën in? Dan neem ik er nog één" Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis achtervolgt een veel te hard rijdende auto op het park Bekijk deze video »
TV :
Zien: Fans storen Peter Gillis op vakantie voor een foto (Familie Gillis: Massa is Kassa)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV