Video: dochter Jan Smit vertolkt een rol in film Twee Kleine Kleutertjes

Video: dochter Jan Smit vertolkt een rol in film Twee Kleine Kleutertjes

Video: dochter Jan Smit vertolkt een rol in film <em>Twee Kleine Kleutertjes</em> Menig kind én ouder kan de liedjes van de populaire kinderserie Twee Kleine Kleutertjes gewild en ongewild meezingen. Bedenker Jan Smit vindt eindelijk de perfecte timing om het succes van zijn kleintjes nog iets groter te maken en komt met een animatiefilm. RTL Boulevard-verslaggever Giorgio Hokstam ging bij Jan op bezoek tijdens het inspreken en wat blijkt, dat kan hij beter aan de zanger zelf overlaten. Of aan Jans dochter, die speelt namelijk ook in de nieuwe film. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
Video: dochter Jan Smit vertolkt een rol in film Twee Kleine Kleutertjes

Menig kind én ouder kan de liedjes van de populaire kinderserie Twee Kleine Kleutertjes gewild en ongewild meezingen. Bedenker Jan Smit vindt eindelijk de perfecte timing om het succes van zijn kleintjes nog iets groter te maken en komt met een animatiefilm. RTL Boulevard-verslaggever Giorgio Hokstam ging bij Jan op bezoek tijdens het inspreken en wat blijkt, dat kan hij beter aan de zanger zelf overlaten. Of aan Jans dochter, die speelt namelijk ook in de nieuwe film.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dochter Jan Smit vertolkt een rol in film Twee Kleine Kleutertjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV