Johnny de Mol over mogelijke comeback van Linda de Mol: "Ze komt sterk terug" (video)

Johnny de Mol over mogelijke comeback van Linda de Mol: "Ze komt sterk terug" (video)

Johnny de Mol heeft in de podcast 30 Minuten Rauw een zeer openhartig gesprek gehad over de Voice-rel en de impact hiervan. Johnny sprak met Ruud de Wild en vertelt dat hij na de onthullingen in het programma BOOS over seksueel misbruik bij de opnames van The Voice of Holland, contact heeft gehad met de ouders en de broer van Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-partner van zijn tante Linda. Bekijk fragmenten van de podcast hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Johnny de Mol</em> over mogelijke comeback van <em>Linda de Mol</em>: &quot;Ze komt sterk terug&quot; (video) Johnny de Mol heeft in de podcast 30 Minuten Rauw een zeer openhartig gesprek gehad over de Voice-rel en de impact hiervan. Johnny sprak met Ruud de Wild en vertelt dat hij na de onthullingen in het programma BOOS over seksueel misbruik bij de opnames van The Voice of Holland, contact heeft gehad met de ouders en de broer van Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-partner van zijn tante Linda. Bekijk fragmenten van de podcast hieronder. Lees verder onder de video. "Ze komt sterk terug"Johnny laat over de ouders van Jeroen Rietbergen het volgende weten: "Het zijn hele nette mensen, die hebben hem echt niet opgevoed met het idee dat je vieze foto's van jezelf kunt opsturen." De ex van Jeroen, Linda de Mol, legde al haar taken neer na de onthullingen bij de talentenjacht waar Jeroen orkestleider was: "Zij is haar man kwijt, heeft half Nederland op haar dak gehad, werd gewantrouwd." Johnny denkt dat zijn tante zich wel afvraagt of ze wel terug moet komen: "Ik kan me wel voorstellen dat ze met de gedachte speelt: heb ik nog zin om met een gouden koffer de trap af te lopen? Maar Linda is sterk, ze komt sterk terug", aldus De Mol. Bekijk hierboven fragmenten van de podcast 30 Minuten Rauw over o.a. Jeroen Rietbergen en Linda de Mol. Bekijk ook Albert Verlinde: ‘Iedereen gaat ervan uit dat Linda de Mol Miljoenenjacht presenteert’ Bekijk deze video » Johnny de Mol over situatie Jeroen Rietbergen: "Linda voelt nog veel schaamte" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Ze komt sterk terug"
Johnny laat over de ouders van Jeroen Rietbergen het volgende weten: "Het zijn hele nette mensen, die hebben hem echt niet opgevoed met het idee dat je vieze foto's van jezelf kunt opsturen." De ex van Jeroen, Linda de Mol, legde al haar taken neer na de onthullingen bij de talentenjacht waar Jeroen orkestleider was: "Zij is haar man kwijt, heeft half Nederland op haar dak gehad, werd gewantrouwd." Johnny denkt dat zijn tante zich wel afvraagt of ze wel terug moet komen: "Ik kan me wel voorstellen dat ze met de gedachte speelt: heb ik nog zin om met een gouden koffer de trap af te lopen? Maar Linda is sterk, ze komt sterk terug", aldus De Mol.

Bekijk hierboven fragmenten van de podcast 30 Minuten Rauw over o.a. Jeroen Rietbergen en Linda de Mol.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol over mogelijke comeback van Linda de Mol: "Ze komt sterk terug" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV