Heel Holland Bakt gemist? Bloed, zweet en tranen voor honderdzestig madeleines (video)

Heel Holland Bakt gemist? Bloed, zweet en tranen voor honderdzestig madeleines (video)

Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt, dat vanaf nu op de zaterdagavond te zien is, is gisterenavond goed van start gegaan. Heb je de eerste aflevering van het bakprogramma gemist? Niet erg! Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder een fragment waarin te zien is dat alle bakkers erg zin hebben om 160 madeleines te bakken. Maar de vraag is: "Wie gaat dat allemaal opeten?"

Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em> gemist? Bloed, zweet en tranen voor <em>honderdzestig madeleines</em> (video) Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt, dat vanaf nu op de zaterdagavond te zien is, is gisterenavond goed van start gegaan. Heb je de eerste aflevering van het bakprogramma gemist? Niet erg! Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder een fragment waarin te zien is dat alle bakkers erg zin hebben om 160 madeleines te bakken. Maar de vraag is: "Wie gaat dat allemaal opeten?" Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag uitgezonden: André van Duin is in de war Bekijk deze video » André van Duin over aanpassingen Heel Holland Bakt: "Niet helemaal blij mee" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV