René bij Vandaag Inside over Maarten van Rossems 'doodgaan op tv'-uitspraak: "Misvormt"

René bij Vandaag Inside over Maarten van Rossems 'doodgaan op tv'-uitspraak: "Misvormt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René bij <em>Vandaag Inside</em> over <em>Maarten van Rossems</em> 'doodgaan op tv'-uitspraak: &quot;Misvormt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Ik zou het toch wel leuk vinden om dood te gaan op televisie", dat is een uitspraak die Maarten van Rossem gezegd zou hebben. René van der Gijp begrijpt niet dat zo een slimme man als Van Rossem dat zegt: "Dan denk ik ja: dat heel bekendheid misvormt mensen toch. Wat moet ik daarmee, die onzin", aldus Van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Eus Akyol bij Jinek: "Quincy Promes zal wel licht verstandelijk beperkt zijn" Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Mohamed Ihattaren maakt rentree tijdens PSV - Ajax Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Ik zou het toch wel leuk vinden om dood te gaan op televisie", dat is een uitspraak die Maarten van Rossem gezegd zou hebben. René van der Gijp begrijpt niet dat zo een slimme man als Van Rossem dat zegt: "Dan denk ik ja: dat heel bekendheid misvormt mensen toch. Wat moet ik daarmee, die onzin", aldus Van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René bij Vandaag Inside over Maarten van Rossems 'doodgaan op tv'-uitspraak: "Misvormt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV