Wintertijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wintertijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wintertijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van het allerlaatste seizoen van Wintertijd bespreekt Harry de Winter met presentatrice Chantal Janzen de soundtrack van haar leven. Welke muziek was op welk moment belangrijk en waarom? Alle fragmenten uit deze uitzending Chantal Janzen in Wintertijd: 'Ik dacht nooit: ik wil moeder worden of trouwen' Bekijk deze video » Wintertijd gemist? Dit nummer luisterde Chantal Janzen na huwelijksaanzoek Bekijk deze video » Wintertijd: dit Coldplay-liedje hielp Chantal Janzen na relatiebreuk Johnny de Mol Bekijk deze video » PaplepelIn de lange en succesvolle carrière van Chantal Janzen heeft muziek altijd een grote rol gespeeld. Zo speelde ze in populaire musicals als Beauty and the Beast, Tarzan, Wicked en Hij gelooft in mij. Ze kreeg muziek dan ook met de paplepel ingegoten. InspiratiebronnenSamen met Harry de Winter blikt Janzen terug op de belangrijkste muziek uit haar leven, waarbij ze openhartig vertelt over privéleven en carrière. Haar grootste inspiratiebronnen komen voorbij, zoals Nina Simone, Frank Sinatra en Brigitte Bardot. Bekijk ook Harry de Winter bij Jinek: 'Ik heb asbestkanker en dat is ongeneeslijk' Bekijk deze video » Bekijk beelden van een geëmotioneerde Maarten van Rossem in Wintertijd Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van het allerlaatste seizoen van Wintertijd bespreekt Harry de Winter met presentatrice Chantal Janzen de soundtrack van haar leven. Welke muziek was op welk moment belangrijk en waarom?

Paplepel
In de lange en succesvolle carrière van Chantal Janzen heeft muziek altijd een grote rol gespeeld. Zo speelde ze in populaire musicals als Beauty and the Beast, Tarzan, Wicked en Hij gelooft in mij. Ze kreeg muziek dan ook met de paplepel ingegoten.

Inspiratiebronnen
Samen met Harry de Winter blikt Janzen terug op de belangrijkste muziek uit haar leven, waarbij ze openhartig vertelt over privéleven en carrière. Haar grootste inspiratiebronnen komen voorbij, zoals Nina Simone, Frank Sinatra en Brigitte Bardot.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wintertijd

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV