Dit is mijn huis gemist? Ginny is bang voor insecten: "Ze zijn zo onvoorspelbaar"

Dit is mijn huis gemist? Ginny is bang voor insecten: "Ze zijn zo onvoorspelbaar"

Gisteravond, 23 maart, zagen we bij SBS6 het programma Dit is mijn huis - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Deze week is dit Ginny. Ginny 2 zegt dat ze niet van insecten houdt en daarom geen planten in haar tuin heeft. Zal deze brunette de echte Ginny zijn? Bekijk hieronder beelden van Dit is mijn huis aflevering 3 'Ginny'.

Dit is mijn huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Dit is mijn huis</em> gemist? Ginny is bang voor insecten: &quot;Ze zijn zo onvoorspelbaar&quot; Gisteravond, 23 maart, zagen we bij SBS6 het programma Dit is mijn huis - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Deze week is dit Ginny. Ginny 2 zegt dat ze niet van insecten houdt en daarom geen planten in haar tuin heeft. Zal deze brunette de echte Ginny zijn? Bekijk hieronder beelden van Dit is mijn huis aflevering 3 'Ginny'. Dit is mijn huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Dit is mijn huis: Richard Groenendijk weet wel waar de bokkenpootjes liggen (video) Bekijk deze video » Dit is mijn huis gemist? Bekijk de 'mislukte' grap over J.LO Bekijk deze video »
TV :
Dit is mijn huis gemist? Ginny is bang voor insecten: "Ze zijn zo onvoorspelbaar"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is mijn huis gemist? Ginny is bang voor insecten: "Ze zijn zo onvoorspelbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV