Samenvatting vrije training 1 GP van Saoedi-Arabië: Verstappen uit op revanche

Samenvatting vrije training 1 GP van Saoedi-Arabië: Verstappen uit op revanche

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Charles Leclerc heeft de snelste tijd weten te klokken tijdens de eerste vrije training van de GP in Saoedi-Arabië. De Ferrari-coureur was met 1:30.772 precies één tiende sneller dan regerend wereldkampioen Max Verstappen. Valtteri Bottas pakte verassend de derde stek in Djedda.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> GP van Saoedi-Arabië: Verstappen uit op revanche Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken. Charles Leclerc heeft de snelste tijd weten te klokken tijdens de eerste vrije training van de GP in Saoedi-Arabië. De Ferrari-coureur was met 1:30.772 precies één tiende sneller dan regerend wereldkampioen Max Verstappen. Valtteri Bottas pakte verassend de derde stek in Djedda. Tekst gaat verder onder de video. Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de video via YouTube. Explosie DjeddaBij een oliedepot in de stad Djedda in Saoedi-Arabië zou vrijdagmiddag een explosie hebben plaatsgevonden. Vanaf het circuit waren in de verte zwarte wolken zichtbaar. De locatie van de explosie is op ongeveer tien kilometer van het Jeddah Corniche Circuit. Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de Formule 1 GP van Saoedi-Arabië hierboven. Bekijk ook het volledige tijdschema van de GP van Saoedi-Arabië 2022. Bekijk ook Video: Tom Coronel verliest weddenschap en tatoeëert Ferrari-logo op zijn kont Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting GP Bahrein 2022 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 GP van Saoedi-Arabië: Verstappen uit op revanche

Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de video via YouTube.

Explosie Djedda
Bij een oliedepot in de stad Djedda in Saoedi-Arabië zou vrijdagmiddag een explosie hebben plaatsgevonden. Vanaf het circuit waren in de verte zwarte wolken zichtbaar. De locatie van de explosie is op ongeveer tien kilometer van het Jeddah Corniche Circuit.

Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de Formule 1 GP van Saoedi-Arabië hierboven. Bekijk ook het volledige tijdschema van de GP van Saoedi-Arabië 2022.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV