Terugkijken: toespraak Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer

Terugkijken: toespraak Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vanmorgen de Tweede Kamer toegesproken. In de toespraak haalde hij het verleden van Nederland aan en betrok dit op de huidige situatie in Oekraïne. Ook bedankte hij Nederland voor de hulp en vroeg hij ons méér te doen tegen Rusland.

Lees verder onder de video. De toespraak van Zelensky begint rond 14:30.

Terugkijken: toespraak <em>Volodymyr Zelensky</em> in de Tweede Kamer De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft vanmorgen de Tweede Kamer toegesproken. In de toespraak haalde hij het verleden van Nederland aan en betrok dit op de huidige situatie in Oekraïne. Ook bedankte hij Nederland voor de hulp en vroeg hij ons méér te doen tegen Rusland. Lees verder onder de video. De toespraak van Zelensky begint rond 14:30. MH17Zoals verwachte stipte Zelensky in zijn toespraak het neerhalen van vlucht MH17 aan, een nationaal trauma waarbij bijna tweehonderd Nederlanders omkwamen. Hij ging ook verder terug in de tijd: zo refereerde de president aan het bombardement op Rotterdam in 1940 en zelfs aan de Tachtigjarige Oorlog. Bekijk de volledige toespraak van Volodymyr Zelensky hierboven vanaf ongeveer 14:30. Bekijk ook Bekijk videoboodschap van standvastige Oekraïense president Zelensky: "Ik blijf in Kiev" Bekijk deze video » Video: Zelensky wil compromis sluiten met Rusland Bekijk deze video »
Politiek :
Terugkijken: toespraak Volodymyr Zelensky in de Tweede Kamer

MH17
Zoals verwachte stipte Zelensky in zijn toespraak het neerhalen van vlucht MH17 aan, een nationaal trauma waarbij bijna tweehonderd Nederlanders omkwamen. Hij ging ook verder terug in de tijd: zo refereerde de president aan het bombardement op Rotterdam in 1940 en zelfs aan de Tachtigjarige Oorlog.

Bekijk de volledige toespraak van Volodymyr Zelensky hierboven vanaf ongeveer 14:30.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV