Jinek: 'Zelensky doet dagelijks drie van dit soort toespraken waarin hij landen om hulp vraagt'

Jinek: 'Zelensky doet dagelijks drie van dit soort toespraken waarin hij landen om hulp vraagt'

Hoe historisch was de toespraak van Volodymr Zelensky in de Tweede Kamer eigenlijk? Parlementair verslaggever Floor Bremer: "Het was voor het eerst dat een buitenlands staatshoofd het Nederlands parlement toesprak. Het was ook historisch in de zin van dat er een land in oorlog is, dat Nederland direct om hulp vraagt."

'Zelensky deed er donderdag drie'
We zijn echter totaal niet het enige land dat de Oekraïense president aanspreekt: "Het is een concept van hem geworden. Wij waren het vijftiende land waar hij dit bij deed en hij deed er vandaag drie", aldus Bremer. Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: '<em>Zelensky</em> doet dagelijks drie van dit soort toespraken waarin hij landen om hulp vraagt' Hoe historisch was de toespraak van Volodymr Zelensky in de Tweede Kamer eigenlijk? Parlementair verslaggever Floor Bremer: "Het was voor het eerst dat een buitenlands staatshoofd het Nederlands parlement toesprak. Het was ook historisch in de zin van dat er een land in oorlog is, dat Nederland direct om hulp vraagt." 'Zelensky deed er donderdag drie'We zijn echter totaal niet het enige land dat de Oekraïense president aanspreekt: "Het is een concept van hem geworden. Wij waren het vijftiende land waar hij dit bij deed en hij deed er vandaag drie", aldus Bremer. Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 31 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: 'Zelensky doet dagelijks drie van dit soort toespraken waarin hij landen om hulp vraagt'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: 'Zelensky doet dagelijks drie van dit soort toespraken waarin hij landen om hulp vraagt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV