Khalid & Sophie gemist? Arthur de Bruin maakte documentaire over Nederlandse wateren

Khalid & Sophie gemist? Arthur de Bruin maakte documentaire over Nederlandse wateren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Arthur de Bruin</em> maakte documentaire over Nederlandse wateren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Regisseur Arthur de Bruin heeft 2 jaar in de Nederlandse wateren doorgebracht om de documentaire 'Nederland Onder Water' uit te brengen. We denken bij de Nederlandse wateren niet direct aan helderblauw water, maar volgens de Bruin is er genoeg te zien: "Er gebeurt van alles onder de Nederlandse waterspiegel." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Arthur de Bruin maakte documentaire over Nederlandse wateren

Regisseur Arthur de Bruin heeft 2 jaar in de Nederlandse wateren doorgebracht om de documentaire 'Nederland Onder Water' uit te brengen. We denken bij de Nederlandse wateren niet direct aan helderblauw water, maar volgens de Bruin is er genoeg te zien: "Er gebeurt van alles onder de Nederlandse waterspiegel."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Arthur de Bruin maakte documentaire over Nederlandse wateren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV