Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ter gelegenheid van de Boekenweek is presentator Özcan Akyol vanaf vanavond terug met zijn programma Eus' Boekenclub. Deze week is hij elke werkdag om 19.50 uur te zien op NPO 2 met een programma waarin het boek én de lezer centraal staan. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start maandag: bekijk de trailer met Stefano Keizers Bekijk deze video » SchrijversDeze week ontvangt Eus achtereenvolgens de schrijvers David Van Reybrouck, Griet Op de Beeck, Herman Koch, Esther Gerritsen en Arthur Japin. Zij gaan met de leesclub in gesprek over hun werk. Wat vinden de lezers van hun boek? Zijn ze omvergeblazen, of valt er ook wat op aan te merken? De leesclub bestaat uit onder anderen Dieuwertje Blok en Matthijs van Nieuwkerk. HuisbandVerder aanwezig zijn huisband Lakshmi en terugkerend eenmanspubliek Stefano Keizers. Deze editie kent een nieuw element: een ontmoeting met een burgemeester, die de kijker vertelt welke tekst grote indruk op diens leven heeft gemaakt. Welk boek of gedicht ontroert, inspireert, geeft rust of zet aan tot actie? Bekijk ook Schrijver Splinter Chabot in Op1: "Heb als kind ook niet veel gelezen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Ter gelegenheid van de Boekenweek is presentator Özcan Akyol vanaf vanavond terug met zijn programma Eus' Boekenclub. Deze week is hij elke werkdag om 19.50 uur te zien op NPO 2 met een programma waarin het boek én de lezer centraal staan.

Schrijvers
Deze week ontvangt Eus achtereenvolgens de schrijvers David Van Reybrouck, Griet Op de Beeck, Herman Koch, Esther Gerritsen en Arthur Japin. Zij gaan met de leesclub in gesprek over hun werk. Wat vinden de lezers van hun boek? Zijn ze omvergeblazen, of valt er ook wat op aan te merken? De leesclub bestaat uit onder anderen Dieuwertje Blok en Matthijs van Nieuwkerk.

Huisband
Verder aanwezig zijn huisband Lakshmi en terugkerend eenmanspubliek Stefano Keizers. Deze editie kent een nieuw element: een ontmoeting met een burgemeester, die de kijker vertelt welke tekst grote indruk op diens leven heeft gemaakt. Welk boek of gedicht ontroert, inspireert, geeft rust of zet aan tot actie?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV