Gover Meit: 'Ik weet niet of alterego Stefano Keizers nog terug gaat komen'

Gover Meit: 'Ik weet niet of alterego Stefano Keizers nog terug gaat komen'

Niet veel mensen weten dat Stefano Keizers eigenlijk Gover Meit heet. En in zijn theatershow neemt Gover afscheid van zijn alterego, zo vertelt hij bij Koffietijd. "Ik ben al zeven jaar eigenlijk niet meer mezelf helemaal, of ik noem mezelf in elk geval anders. En ik ben me gewoon aan het afvragen: hoe blijft dat nou in de toekomst?", vertelt de cabaretier.

Lees verder onder de video.

Gover Meit: 'Ik weet niet of alterego <em>Stefano Keizers</em> nog terug gaat komen' Niet veel mensen weten dat Stefano Keizers eigenlijk Gover Meit heet. En in zijn theatershow neemt Gover afscheid van zijn alterego, zo vertelt hij bij Koffietijd. "Ik ben al zeven jaar eigenlijk niet meer mezelf helemaal, of ik noem mezelf in elk geval anders. En ik ben me gewoon aan het afvragen: hoe blijft dat nou in de toekomst?", vertelt de cabaretier. Lees verder onder de video. ‘Ik ga wel echt iets anders doen’"Ik vind het ook wel mooi om midden in mijn carrière een afscheidstournee te doen, dan hebben we dat alvast gehad", vertelt Keizers. "Ik weet ook niet of Stefano nooit meer terug gaat komen, maar ik vind het nu wel mooi om 1 jaar te zeggen: iedereen die Stefano wil zien in het theater die kan dat doen en daarna ga ik wel weer echt iets anders doen." Bekijk de video van Koffietijd hierboven. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. De Verraders: Stefano wil iedereen die zelfstandig nadenkt vermoorden Bekijk deze video » Stefano Keizers: ‘Verrader zijn komt dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat’ Bekijk deze video »
TV :
Gover Meit: 'Ik weet niet of alterego Stefano Keizers nog terug gaat komen'

‘Ik ga wel echt iets anders doen’
"Ik vind het ook wel mooi om midden in mijn carrière een afscheidstournee te doen, dan hebben we dat alvast gehad", vertelt Keizers. "Ik weet ook niet of Stefano nooit meer terug gaat komen, maar ik vind het nu wel mooi om 1 jaar te zeggen: iedereen die Stefano wil zien in het theater die kan dat doen en daarna ga ik wel weer echt iets anders doen."

Bekijk de video van Koffietijd hierboven. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV