Zien: hilarische video voor wegblijvende studenten in De Avondshow met Arjen Lubach

Zien: hilarische video voor wegblijvende studenten in De Avondshow met Arjen Lubach

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Niet meer naar college? Van Arjen Lubach moet je back to school! Bekijk de video van De Avondshow met Arjen Lubach hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: hilarische video voor wegblijvende studenten in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Niet meer naar college? Van Arjen Lubach moet je back to school! Bekijk de video van De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Lees verder onder de video. StudentenStudenten gaan niet meer naar college, ook niet nu de coronapandemie erop zit. Gelukkig heeft Arjen Lubach een promotievideo gevonden om studenten naar school te krijgen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: hilarische video voor wegblijvende studenten in De Avondshow met Arjen Lubach

Studenten
Studenten gaan niet meer naar college, ook niet nu de coronapandemie erop zit. Gelukkig heeft Arjen Lubach een promotievideo gevonden om studenten naar school te krijgen.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: hilarische video voor wegblijvende studenten in De Avondshow met Arjen Lubach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV