Parijs-Roubaix vrouwen: Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden

Parijs-Roubaix vrouwen: Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden

Kijk zaterdag 16 april vanaf 13.20 uur LIVE naar de Parijs-Roubaix via de livestream hierboven.

We verlaten langzaam het Vlaamse land en gaat een klein stukje richting het zuiden voor de kasseien en de modder van Parijs-Roubaix. Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden, wat een heerlijk geluid!

<em>Parijs-Roubaix</em> vrouwen: Zo klinken de wielrenners die over <em>de kasseien</em> rijden Kijk zaterdag 16 april vanaf 13.20 uur LIVE naar de Parijs-Roubaix via de livestream hierboven. We verlaten langzaam het Vlaamse land en gaat een klein stukje richting het zuiden voor de kasseien en de modder van Parijs-Roubaix. Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden, wat een heerlijk geluid! Parijs-Roubaix 2022 is op zaterdag 16 april (vrouwen) en zondag 17 april (mannen) te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén, discovery+, NOS.nl en bovenstaande livestream. De hoogtepunten komen online bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Bidon Mathieu van der Poel bezorgt jonge wielerfan dag van zijn leven Bekijk deze video » Brabantse Pijl: materiaalwagen botst met wielrenners (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Parijs-Roubaix vrouwen: Zo klinken de wielrenners die over de kasseien rijden

Parijs-Roubaix 2022 is op zaterdag 16 april (vrouwen) en zondag 17 april (mannen) te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén, discovery+, NOS.nl en bovenstaande livestream. De hoogtepunten komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV