Thrillerserie Hollington Drive vanaf vrijdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer

Thrillerserie Hollington Drive vanaf vrijdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer

Vanaf vrijdag kun je bij NPO 2 genieten van de nieuwe Britse thrillerserie Hollington Drive. Tijdens een familiebarbecue in de straat is de sfeer om te snijden. Mensen hebben allerlei problemen met elkaar, maar de boel ontploft pas echt als een klasgenootje van Theresa's zoon Ben verdwijnt en er allerlei geheimen komen bovendrijven…

Bekijk de trailer van Hollington Drive hieronder.

De thrillerserie Hollington Drive is vanaf vrijdag 22 april wekelijks rond 23.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hollington Drive terugkijken bij Gids.tv.

Thrillerserie <em>Hollington Drive</em> vanaf vrijdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailer Vanaf vrijdag kun je bij NPO 2 genieten van de nieuwe Britse thrillerserie Hollington Drive. Tijdens een familiebarbecue in de straat is de sfeer om te snijden. Mensen hebben allerlei problemen met elkaar, maar de boel ontploft pas echt als een klasgenootje van Theresa's zoon Ben verdwijnt en er allerlei geheimen komen bovendrijven… Bekijk de trailer van Hollington Drive hieronder. De thrillerserie Hollington Drive is vanaf vrijdag 22 april wekelijks rond 23.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hollington Drive terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de trailer van Welcome To Eden: vanaf 6 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Baptiste seizoen 2 vanaf zaterdag te zien bij NPO 2: bekijk hier de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Thrillerserie Hollington Drive vanaf vrijdag te zien bij NPO 2: bekijk de trailerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV