HLF8 gemist? William Rutten: ‘Tegenwoordig is iedereen fotograaf’

HLF8 gemist? William Rutten: ‘Tegenwoordig is iedereen fotograaf’

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 20 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

William Rutten vertelt bij HLF8 meer over zijn grote passie voor fotograferen. Hij vertelt dat er wel veel in zijn vak is veranderd door de jaren heen. “Je moet proberen te overleven, tegenwoordig is iedereen fotograaf. Ik ben meer ondernemer geworden door de jaren heen, anders ga je het gewoon niet redden.”

Bekijk de video van HLF8 hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? William Rutten: ‘Tegenwoordig is iedereen fotograaf’ Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 20 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. William Rutten vertelt bij HLF8 meer over zijn grote passie voor fotograferen. Hij vertelt dat er wel veel in zijn vak is veranderd door de jaren heen. “Je moet proberen te overleven, tegenwoordig is iedereen fotograaf. Ik ben meer ondernemer geworden door de jaren heen, anders ga je het gewoon niet redden.” Bekijk de video van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Harm Edens in HLF8 over straattaal: "Ik begrijp jonge lui soms niet meer" Bekijk deze video » Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie in HLF8 met het nummer Missen Zou Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? William Rutten: ‘Tegenwoordig is iedereen fotograaf’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV