Prins Harry en koning Willem-Alexander bezoeken laatste dag Invictus Games

Prins Harry en koning Willem-Alexander bezoeken laatste dag Invictus Games

De laatste dag van de Invictus Games is aangebroken, het sportevenement voor militairen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt. Dit jaar vond het event plaats in Den Haag, en eerder hield prins Harry al een toespraak, hij is een van de oprichters. Ook Meghan Markle en premier Mark Rutte waren eerder deze week bij de Invictus Games aanwezig. Vrijdag kwam er nog meer hoog bezoek, koning Willem-Alexander bezocht samen met Harry de finale van het rolstoelbasketbal.

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Prins Harry en koning Willem-Alexander bezoeken laatste dag <em>Invictus Games</em> De laatste dag van de Invictus Games is aangebroken, het sportevenement voor militairen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt. Dit jaar vond het event plaats in Den Haag, en eerder hield prins Harry al een toespraak, hij is een van de oprichters. Ook Meghan Markle en premier Mark Rutte waren eerder deze week bij de Invictus Games aanwezig. Vrijdag kwam er nog meer hoog bezoek, koning Willem-Alexander bezocht samen met Harry de finale van het rolstoelbasketbal. Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Annemarie de Klunder over prins Harry in Nederland: "Hing een donkere sluier omheen" (video) Bekijk deze video » Zien: Britse pers haalt uit naar prins Harry na persoonlijk interview (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV