Video: huis Meilandjes in Noordwijk verkocht voor dit bedrag

Video: huis Meilandjes in Noordwijk verkocht voor dit bedrag

Het kostte de nodige moeite maar het is Martien en Erica Meiland dan toch gelukt: de villa in Noordwijk is verkocht. "Die kunnen wijnen, en een goed flesje opentrekken ook", vertelt Evert Santegoeds. Hoeveel geld hebben ze er uiteindelijk voor gekregen, nadat ze met de prijs gezakt zijn? '2,6 à 2,7 miljoen euro is er voor betaald en dat hebben ze er zelf ook voor betaald dus ze hebben quitte gespeeld." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: huis <em>Meilandjes</em> in Noordwijk verkocht voor dit bedrag Het kostte de nodige moeite maar het is Martien en Erica Meiland dan toch gelukt: de villa in Noordwijk is verkocht. "Die kunnen wijnen, en een goed flesje opentrekken ook", vertelt Evert Santegoeds. Hoeveel geld hebben ze er uiteindelijk voor gekregen, nadat ze met de prijs gezakt zijn? '2,6 à 2,7 miljoen euro is er voor betaald en dat hebben ze er zelf ook voor betaald dus ze hebben quitte gespeeld." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: bekijk nieuwe huis Meilandjes in Noordwijk Bekijk deze video » Shownieuws: 'Danny de Munk blijft moedig overeind' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: huis Meilandjes in Noordwijk verkocht voor dit bedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV