Jinek gemist? Herman van Veen speelt een bijzondere ode aan de moeders

Jinek gemist? Herman van Veen speelt een bijzondere ode aan de moeders

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Herman van Veen</em> speelt een bijzondere ode aan de moeders Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hij de grootste kleinkunstenaar van Nederland. De 77-jarige Herman van Veen brengt deze week een boek én album uit, een bijzondere ode aan de moeders. Bij Jinek speelt hij zijn nieuwe muziek live. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jutta Leerdam in Jinek over overstap: "Alsof ik het uitmaak met mijn grote liefde." Bekijk deze video » Jinek gemist? Miljuschka Witzenhausen lovend over serie allereerste tv-kok Julia Child Bekijk deze video » Jinek gemist? Herman van Veen leest voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders' Bekijk deze video » Jinek gemist? Kroegbaas Robert ten Brink is klaar voor uitzinnige Koningsdag Bekijk deze video » Jinek gemist? Zo spot je de beste parels op de Koningsdag vrijmarkt Bekijk deze video » Jinek gemist? Klaas van der Eerden en Wietze de Jager blikken vooruit op 538 Koningsdag Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Herman van Veen speelt een bijzondere ode aan de moeders

Hij de grootste kleinkunstenaar van Nederland. De 77-jarige Herman van Veen brengt deze week een boek én album uit, een bijzondere ode aan de moeders. Bij Jinek speelt hij zijn nieuwe muziek live.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Herman van Veen speelt een bijzondere ode aan de moeders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV