Zien: Ferry Doedens onthult hoeveel zijn koophuis kost

Zien: Ferry Doedens onthult hoeveel zijn koophuis kost

Dinsdag 31 mei 2022 om 21:17

Ferry Doedens steekt het niet onder stoelen of banken, hij heeft een huis gekocht in Amsterdam. Met een big smile vertelt hij erover bij Shownieuws en deelt hij hoeveel het huis kost.

Zien: <em>Ferry Doedens</em> onthult hoeveel zijn <em>koophuis</em> kost Ferry Doedens steekt het niet onder stoelen of banken, hij heeft een huis gekocht in Amsterdam. Met een big smile vertelt hij erover bij Shownieuws en deelt hij hoeveel het huis kost. PrijsHet koophuis moet nog gebouwd worden, maar Doedens is al enorm enthousiast. Het huis staat in Amsterdam: "Ik ben heel erg trots, ik heb er hard voor gewerkt", vertelt hij. Ook deelt hij de juice en onthult hij hoeveel hij heeft afgetikt om het huis te kunnen kopen: "Er werd gezegd dat ik hem voor 270.000 euro had gekocht, maar daar koop je geen huis meer voor. Tel daar maar het dubbele bij op." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Expeditie Robinson was lichtpuntje voor Ferry Doedens na Only Fans-ophef Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars 2022 (video) Bekijk deze video » Zien: Ferry Doedens dolblij als hij finalisteneiland Expeditie Robinson: All Stars bereikt Bekijk deze video »
Entertainment :

Prijs
Het koophuis moet nog gebouwd worden, maar Doedens is al enorm enthousiast. Het huis staat in Amsterdam: "Ik ben heel erg trots, ik heb er hard voor gewerkt", vertelt hij. Ook deelt hij de juice en onthult hij hoeveel hij heeft afgetikt om het huis te kunnen kopen: "Er werd gezegd dat ik hem voor 270.000 euro had gekocht, maar daar koop je geen huis meer voor. Tel daar maar het dubbele bij op."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's