Emotionele Tahmina Akefi: 'Ontkenning overlijden Peter is er nog steeds" (video)

Emotionele Tahmina Akefi: 'Ontkenning overlijden Peter is er nog steeds" (video)

Woensdag 15 juni 2022 om 10:50

Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries, maakte woensdagochtend gebruik van haar kans om zich uit te spreken tegen de verdachten van de moord op de misdaadverslaggever: 'Mijn wereld stortte in toen ik hoorde dat Peter was neergeschoten maar de ernst ervan drong niet tot me door. Ook niet toen ik Peter later in het ziekenhuis aantrof. Wat ik aantrof was te onwerkelijk, te vernietigend om tot me door te laten dringen."

'In de hoop dat vinkjes bericht aan Peter blauw kleurden'
Ze raakt duidelijk en begrijpelijkerwijs emotioneel bij het uitspreken van die woorden maar vervolgt toch dapper: "Ik heb die dagen vooral in de ontkenning geleefd. Zodanig dat ik dacht: misschien moet ik onze afspraken verplaatsen naar later. De ontkenning bleef. De ontkenning is er nog steeds. Een deel van mij staat nog steeds langs de kant van de weg, starend naar het schermpje van mijn telefoon. Naar de laatste berichten die ik naar Peter stuurde, in de hoop dat de vinkjes blauw kleurden." Bekijk een deel van Akefi's verklaring hieronder, in de video van Hart van Nederland.

Emotionele <em>Tahmina Akefi</em>: 'Ontkenning overlijden Peter is er nog steeds&quot; (video) Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries, maakte woensdagochtend gebruik van haar kans om zich uit te spreken tegen de verdachten van de moord op de misdaadverslaggever: 'Mijn wereld stortte in toen ik hoorde dat Peter was neergeschoten maar de ernst ervan drong niet tot me door. Ook niet toen ik Peter later in het ziekenhuis aantrof. Wat ik aantrof was te onwerkelijk, te vernietigend om tot me door te laten dringen." 'In de hoop dat vinkjes bericht aan Peter blauw kleurden'Ze raakt duidelijk en begrijpelijkerwijs emotioneel bij het uitspreken van die woorden maar vervolgt toch dapper: "Ik heb die dagen vooral in de ontkenning geleefd. Zodanig dat ik dacht: misschien moet ik onze afspraken verplaatsen naar later. De ontkenning bleef. De ontkenning is er nog steeds. Een deel van mij staat nog steeds langs de kant van de weg, starend naar het schermpje van mijn telefoon. Naar de laatste berichten die ik naar Peter stuurde, in de hoop dat de vinkjes blauw kleurden." Bekijk een deel van Akefi's verklaring hieronder, in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Kelly de Vries tijdens moordproces Peter R. de Vries: "Ik heb de grootste hekel aan jullie" (video) Bekijk deze video » Ontroerende beelden: Royce de Vries vertelt in rechtbank wie Peter R. de Vries was Bekijk deze video » Video: vriendin Peter R. de Vries, Tahmina Akefi, wilde niet weglopen toen beelden aanslag getoond werden Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's