Mark Rutte in RTL Nieuws: 'Kamerleden moeten bij boerenprotesten kunnen zijn'

Mark Rutte in RTL Nieuws: 'Kamerleden moeten bij boerenprotesten kunnen zijn'

Woensdag 22 juni 2022 om 17:48

Mark Rutte in <em>RTL Nieuws</em>: 'Kamerleden moeten bij <em>boerenprotesten</em> kunnen zijn' Het is niet goed dat Kamerleden niet kunnen afreizen naar de boerenprotesten, omdat hun veiligheid niet kan worden gegarandeerd. Dat zegt premier Rutte in een reactie tegen RTL Nieuws. Volgens Rutte horen demonstraties bij een goed functionerende democratie en hoort daar ook bij dat Kamerleden hun zegje kunnen doen. Je ziet het in de video hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Emotionele boeren tijdens protest Stroe: 'Levenswerk staat op het spel' (video) Bekijk deze video » Debat over asielcrisis in Tweede Kamer: 'Burgemeesters hebben er genoeg van' (video) Bekijk deze video » Video: vandalen vernielen tientallen grafstenen op begraafplaats Lienden Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte in RTL Nieuws: 'Kamerleden moeten bij boerenprotesten kunnen zijn'

Het is niet goed dat Kamerleden niet kunnen afreizen naar de boerenprotesten, omdat hun veiligheid niet kan worden gegarandeerd. Dat zegt premier Rutte in een reactie tegen RTL Nieuws. Volgens Rutte horen demonstraties bij een goed functionerende democratie en hoort daar ook bij dat Kamerleden hun zegje kunnen doen. Je ziet het in de video hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's