Comeback sneller dan gedacht? André Hazes gesignaleerd in studio (video)

Comeback sneller dan gedacht? André Hazes gesignaleerd in studio (video)

Woensdag 13 juli 2022 om 21:12

Zoveel dat André Hazes vorig jaar nog in het nieuws was, zo weinig krijgen we momenteel van hem te horen. Sporadisch zien we hem verschijnen op wat vakantiekiekjes. Toch lijkt er een comeback aan te komen.

Comeback sneller dan gedacht? <em>André Hazes</em> gesignaleerd in studio (video) Zoveel dat André Hazes vorig jaar nog in het nieuws was, zo weinig krijgen we momenteel van hem te horen. Sporadisch zien we hem verschijnen op wat vakantiekiekjes. Toch lijkt er een comeback aan te komen. GeruchtenMomenteel zijn ze nog aan het genieten van Thailand, maar er gaan geruchten dat de zanger eerder terugkomt dan wij denken. Hij zou namelijk zijn gesignaleerd in de Wisseloord Studio. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Fender, zoontje van Roxeanne Hazes, is 4 jaar geworden: bekijk schattige beelden Bekijk deze video » Zien: Maarten van Rossem vindt André Hazes rijp voor psychiatrische inrichting Bekijk deze video » Shownieuws: "André Hazes is met Monique Westenberg op vakantie in Thailand" Bekijk deze video »
TV :

Geruchten
Momenteel zijn ze nog aan het genieten van Thailand, maar er gaan geruchten dat de zanger eerder terugkomt dan wij denken. Hij zou namelijk zijn gesignaleerd in de Wisseloord Studio.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's