René van der Gijp lacht om vechtende Paul Gascoigne

René van der Gijp lacht om vechtende Paul Gascoigne

<em>René van der Gijp</em> lacht om vechtende <em>Paul Gascoigne</em> Voormalig voetballer Paul Gascoigne heeft de nodige problemen gekend, maar hij ziet er nu weer een stuk beter uit. Tijdens de opening van het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur komt hij het veld in voor Rafael van der Vaart. René van der Gijp lacht zich stuk, want Gascoigne begint direct te knokken met een tegenstander: 'Ouwe worstelaar!' Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen tegen Wilfred Genee: 'Eet Norit, dan schijt je een half jaar niet meer!' Bekijk deze video »
TV :
René van der Gijp lacht om vechtende Paul Gascoigne

Voormalig voetballer Paul Gascoigne heeft de nodige problemen gekend, maar hij ziet er nu weer een stuk beter uit. Tijdens de opening van het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur komt hij het veld in voor Rafael van der Vaart. René van der Gijp lacht zich stuk, want Gascoigne begint direct te knokken met een tegenstander: 'Ouwe worstelaar!'

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp lacht om vechtende Paul Gascoigne of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV