De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach, het satirische nieuwsprogramma waarmee Lubach dit voorjaar grote successen boekte. Hij zal opnieuw op geheel eigen wijze het nieuws becommentariëren én boeiende gesprekken voeren met verrassende gasten. Alle fragmenten uit deze uitzending Pieter Derks in De Avondshow met Arjen Lubach over insecten en kliklaminaat (video) Bekijk deze video » Arjen Lubach over situatie Ter Apel: 'Het ligt niet aan de vluchtelingen' (video) Bekijk deze video » Arjen Lubach in De Avondshow: ‘De Britten wisselen wél van premier’ (video) Bekijk deze video » 'Discriminerende' Arjen Lubach krijgt de wind van voren op Twitter: "Flauw programma" Bekijk deze video » Waan van de dagElke maandag tot en met donderdag duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Arjen heeft juist extra veel zin in de waan van de dag. Dat leidt tot een talkshow die gestoeld is op het format van hosts als Trevor Noah en John Oliver. Zondag met LubachVorig jaar kondigde Lubach het einde van zijn immens succesvolle show Zondag met Lubach aan. Kijkers treurden, maar niet voor lang: vanaf nu kunnen ze vier keer per week genieten van de presentator. Een groot deel van het team van Zondag met Lubach werkt bovendien mee aan De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk ook Arjen Lubach maakt Songfestivallied in De Avondshow: Volgend Jaar Bij Ons (video) Bekijk deze video » Bekijk de promo: De Avondshow met Arjen Lubach seizoen 2 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 5 september 2022 om 22:45

Vanavond begint het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach, het satirische nieuwsprogramma waarmee Lubach dit voorjaar grote successen boekte. Hij zal opnieuw op geheel eigen wijze het nieuws becommentariëren én boeiende gesprekken voeren met verrassende gasten.

Waan van de dag
Elke maandag tot en met donderdag duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Arjen heeft juist extra veel zin in de waan van de dag. Dat leidt tot een talkshow die gestoeld is op het format van hosts als Trevor Noah en John Oliver.

Zondag met Lubach
Vorig jaar kondigde Lubach het einde van zijn immens succesvolle show Zondag met Lubach aan. Kijkers treurden, maar niet voor lang: vanaf nu kunnen ze vier keer per week genieten van de presentator. Een groot deel van het team van Zondag met Lubach werkt bovendien mee aan De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Avondshow met Arjen Lubach

Actuele video's

Meer actuele video's