Marielle van Essen vertelt bij Jinek waarom ze stopt als strafrechtadvocaat: "Moest bijna huilen"

Marielle van Essen vertelt bij Jinek waarom ze stopt als strafrechtadvocaat: "Moest bijna huilen"

Donderdag 8 september 2022 om 09:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marielle van Essen</em> vertelt bij <em>Jinek</em> waarom ze stopt als strafrechtadvocaat: &quot;Moest bijna huilen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Na twintig jaar heeft Marielle van Essen besloten te stoppen als strafrechtadvocaat. Eva Jinek wil graag weten hoe ze tot dit besluit gekomen en Van Essen memoreert aan een specifiek moment waarop ze besloot het fysiek en mentaal niet meer aan te kunnen. Het betreft een moordzaak waarin ze één van de verdachten bijstond. Het slachtoffer was een jonge jongen, die bij een schietpartij om het leven kwam. Op het moment dat Van Essen de foto's van het lichaam moest bekijken begon ze de familie van de overleden jongen voor zich te zien, en toen trok ze het niet meer: "Ik moest bijna huilen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marielle van Essen vertelt bij Jinek waarom ze stopt als strafrechtadvocaat: "Moest bijna huilen"

Na twintig jaar heeft Marielle van Essen besloten te stoppen als strafrechtadvocaat. Eva Jinek wil graag weten hoe ze tot dit besluit gekomen en Van Essen memoreert aan een specifiek moment waarop ze besloot het fysiek en mentaal niet meer aan te kunnen. Het betreft een moordzaak waarin ze één van de verdachten bijstond. Het slachtoffer was een jonge jongen, die bij een schietpartij om het leven kwam. Op het moment dat Van Essen de foto's van het lichaam moest bekijken begon ze de familie van de overleden jongen voor zich te zien, en toen trok ze het niet meer: "Ik moest bijna huilen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's