Marthe en Julia druk met plan voor K3 zonder zwangere Hanne (RTL Boulevard)

Marthe en Julia druk met plan voor K3 zonder zwangere Hanne (RTL Boulevard)

In een video van RTL Boulevard loopt online reporter Paul Barewijk een dagje mee met K3. Alleen is de meidengroep niet compleet, de zwangere Hanne neemt een dagje rust. De zangeres is in december uitgerekend, en Paul vraagt wat dan de plannen zijn voor K3. Marthe en Julia zeggen dat ze hopen dat Hanne voorlopig gewoon kan blijven optreden. Wellicht moeten ze anders allemaal een pauze nemen, of gaan ze op zoek naar een tijdelijke vervanger…

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Marthe en Julia druk met plan voor K3 zonder zwangere Hanne (<em>RTL Boulevard</em>) In een video van RTL Boulevard loopt online reporter Paul Barewijk een dagje mee met K3. Alleen is de meidengroep niet compleet, de zwangere Hanne neemt een dagje rust. De zangeres is in december uitgerekend, en Paul vraagt wat dan de plannen zijn voor K3. Marthe en Julia zeggen dat ze hopen dat Hanne voorlopig gewoon kan blijven optreden. Wellicht moeten ze anders allemaal een pauze nemen, of gaan ze op zoek naar een tijdelijke vervanger… Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. NOS Jeugdjournaal interviewt K3-dames: "Haren worden gekleurd" (video) Bekijk deze video » Hanne van K3 geeft zwangerschapsupdate: "Ik voel mij echt heel goed" Bekijk deze video »
Entertainment :
Marthe en Julia druk met plan voor K3 zonder zwangere Hanne (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV